Hodnocení obchodu

4,8 31 hodnocení
5
28x
4
2x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
MP Avatar autora | 10.9.2019
S nákupem jsem byla spokojená, zboží přišlo rychle, bylo dobře zabalené a odpovídá obrázkům i poisu.
ZB Avatar autora 11.9.2019
Děkujeme a přejeme, ať Vám naše produkty dělají radost a dobře a dlouho slouží.
Avatar autora | 27.8.2019
Vše bylo doručeno rychle a v přádku. Děkuji
ZB Avatar autora 27.8.2019
Děkujeme a přejeme, ať Vám naše produkty dělají radost a dobře slouží.
MG Avatar autora | 27.8.2019
Profesionálny prístup, tovar kvalitný
MB Avatar autora 27.8.2019
Mockrát děkujeme a přejeme ať vše spolehlivě slouží. :)
LJ Avatar autora | 9.8.2019
Spolehlivý partner, individuální přístup, kvalitní zboží.
MB Avatar autora 27.8.2019
Vážíme si vašeho hodnocení a děkujeme za milá slova. :)
ZS Avatar autora | 7.8.2019
rychlovka jako vždy,není co vytknout
MB Avatar autora 27.8.2019
Blesk je náš pomalejší brácha. Děkujeme za hodnocení. :)
JP Avatar autora | 3.4.2019
Profesionální zákaznický servis a poradenství
MB Avatar autora 27.8.2019
Díky za hodnocení .. je stále co zlepšovat. :)
M Avatar autora | 2.4.2019
Rychlost+ solidní jednání
MB Avatar autora 27.8.2019
Děkujeme vážíme si Vašich slov a je to pro nás závazek i do budoucna. :)
Avatar autora | 25.1.2019
ochota, vstřícnost, komunikace
Avatar autora | 9.12.2018
+ Super komunikace s obchodem, vstřícnost

Avatar autora | 17.11.2018
+ Velmi vstřícné jednání
+ Rychlost
+ Ochota
+ Kvalitní vyrobky

Avatar autora | 23.7.2018
+ Přehledné
+ Potřebujete-li radu, poradí

Avatar autora | 18.6.2018
+ výborná komunikace a ochota
+ velký výběr keramických vypínačů skladem

V tomto sortimentu nemá na trhu v ČR obdoby. Pokud hledáte keramické vypínače a zásuvky, v retro či moderním designu, jste správně!
Avatar autora | 26.5.2018
+ Rychlost
+ Pečlivost

Avatar autora | 24.5.2018
Doručeno obratem, dobře zabalené, naprosto bez problému
PP Avatar autora | 23.3.2018
Obchod proběhl dobře, firma velmi dobře spolupracovala
MB Avatar autora 27.8.2019
Ještě zpětně děkujeme za Vaše hodnocení. :)
R Avatar autora | 2.3.2018
Zboží špičkové kvality a designu. Vždy jsem se setkal s téměř okamžitou reakcí obchodu na objednávku. Zboží dorazilo obratem bez prodlení. Oceňuji i ochotu a vstřícnost při telefonickém kontaktu. Mohu vřele doporučit
Avatar autora | 11.12.2017
Fantastický servis, skvělí a nápomocní zaměstnanci. Doporučuji všemi deseti.
Avatar autora | 21.10.2017
Po mem objednani nejakeho zbozi se mi ozvali s tim ze potrebuji jeste nejaky komponent tak abych to cele zkompletoval. Za toto jsem byl hrozne rad. Navic se mi nejaka pani venovala s vysvetlenim tak, ze mi poslala nekolik mms s obrazky jednotlivych veci tak abych mel co nejlapsi predstavu jak vse vypada a funguje. Dle meho nazoru pece na 110% :)
DB Avatar autora | 13.9.2017
Skvělá komunikace! Jste opravdu perfektní.
DL Avatar autora | 13.8.2017
Výrobky jsou sice dražší, ale kvalitní! Takový design za nabízenou cenu nikde neseženu než v nenu. Retro vypínače a zásuvky lze dostat i u jiných dodavatelů, ale za mnohem vyšší cenu. Ochota a přístup pana Bláhy a paní Zichové v pomoci ve správném výběru je na vysoké úrovni, kéž by takových prodejců bylo více.
Nahoru
32 položek celkem